Kindercampings in Utrecht

 

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Leersum, Utrecht

  • Utrechtse Heuvelrug
  • Paardrijden en zwembaden
  • Kamperen en vakantiehuizen t/m 34 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen
 

RCN Het Grote Bos

Doorn, Utrecht

  • Bosrijk op de Utrechtse Heuvelrug
  • Rust, privacy en veel natuurbeleving
  • Kamperen en vakantiehuisjes boeken t/m 8 personen
Bekijk de camping Beschikbaarheid en prijzen

Alle 2 kindercampings in Utrecht

Vanaf de kindercamping Utrecht ontdekken!

Het mooie gevarieerde Utrechtse landschap met haar zandverstuivingen, stuwwallen en grote bosgebieden biedt je zo veel fijne recreatiemogelijkheden en voor een vakantie met de kinderen boek je er een aantal hele toffe kindvriendelijke campings. Kies voor een kindercamping in Utrecht en je kinderen genieten van veel natuur, laat ze kennismaken met de prachtige stad Utrecht en de natuur is altijd dichtbij!

Maak een rondvaartje met de kinderen door de Utrechtse grachten

De stad Utrecht is natuurlijk leuk om te bezoeken, een rondvaartje maken door de Utrechtse Oudegracht en Stadsbuitengrachten vinden alle kids superleuk. Opstappen doe je bijvoorbeeld bij Rederij Schuttevaer op de Oudegracht nr. 85. Lekker ontspannen, genieten van de grachtenpanden en tijdens de rondvaart neem je ook gemakkelijk een hapje en een drankje. Een rondvaart duurt ongeveer een uur, precies lang genoeg voor de kinderen dus 😉

Leuke gezinsuitjes in Utrecht

Met z'n allen er even tussenuit, een leuk daguitje is altijd fijn voor de afwisseling. Utrecht heeft heel veel aantrekkelijke daguitjes die ook erg geschikt voor kinderen zijn. Kies voor de natuur, de stad of laat je verrassen door de leuke attractieparken die Utrecht je te bieden heeft. Kinderen vinden Dierenpark Amersfoort erg leuk, ze gaan graag naar kindermuseum Museum Speelklok met zelfspelende muziekinstrumenten (in de Utrechtse binnenstad) en een bezoekje aan de houtzaagmolen Molen de Ster is een leerzaam uitje met kindvriendelijke rondleidingen. Ga je met jonge kinderen naar de kindercamping? Zet dan het Nijntje Museum ook even in je agenda, een superleuk museum voor peuters én kleuters!

Beklim met de kinderen de 112 meter hoge Domtoren, een onvergetelijk uitstapje voor ze!

Wow, wat een hoge toren en gaan we die écht beklimmen papa & mama? Samen met een gids de 465 traptreden op naar de top van de beroemde historische en iconische Utrechtse Domtoren, een prachtige vakantiebelevenis waar de kinderen het nog lang over zullen hebben. Tickets haal je bij het VVV in Utrecht, geniet boven van een spectaculair uitzicht over de stad, de imposante klokken zijn gewéldig en er zijn speciale kinderrondleidingen.

Met de kinderen naar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, wat een natuurbeleving!

Laat je kinderen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug genieten van veel natuur, ze horen de vogeltjes fluiten in de bomen en zo veel groene ruimte met bossen, heidevelden, kabouterpaden en zandverstuivingen hebben ze vast nog niet zo vaak gezien. Ga met de (jonge) kinderen ook even naar Schaapskooi Heidestein in Zeist en wandel de beestenroute met bijna levensechte dieren! Gewoon geinig en kinderen vinden het superleuk om de diertjes langs de route te ontdekken.

Bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist is erg geschikt voor kinderen

De Boswerf staat garant voor een middag lekker veel speelplezier, neem wat lekkers op het terras, de beestentuin is leuk en laat de kinderen van alles ontdekken in de wilde bloementuin. Bekijk er ook het wormenhotel, je kunt er kinderfeestjes organiseren en er zijn van allerlei toffe kinderactiviteiten.


Leuke uitstapjes in Utrecht

Ouwehands Dierenpark

Veel wilde dieren, beleven, leren én ontdekken! Op Ouwehands Dierenpark leven ook de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, silverbacks en je komt heel dicht bij de ijsberen. WoW, wat een waanzinnig leuk uitje met de kids is dit!

Spoorwegmuseum Utrecht

In Het Spoorwegmuseum ontdek en ervaar je van alles over de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen. Het Spoorwegmuseum heeft indrukwekkende oude treinen, leuke kinderattracties en een gezellig restaurant.